Sapori d'acqua : cucina di terra e di mare in Friuli Venezia Giulia
Pasian di Prato (UD) : Leonardo, c2002
Cjamp | Valor |
---|---|
Descrizion | Sapori d'acqua : cucina di terra e di mare in Friuli Venezia Giulia/ Giorgio Busdon, Germano Pontoni. - Pasian di Prato (UD) : Leonardo, c2002. - 259 p. : ill. ; 21x21 cm |
Autôrs | |
Sogjet | |
Classificazion | |
Lûc di publicazion | |
Editôr | |
Lenghe | |
ID schede | 2265 |
Slargje la ricercje de opare
Dutis lis copiis
Biblioteche | Inventari | Colocazion | Notis | Si pues / No si pues prestâ | Stât | Prenotazions |
---|---|---|---|---|---|---|
Sede di Udine | 13202 | F 641.692 BUS | Ex F/VII/C/116 | Ametût al prestit | Su la scansie | Nissune |