Patrimonio zootecnico e disponibilità alimentari : una stima delle calorie di origine animale nel Friuli di fine Settecento
[S.l. : s.n., 2005?]
Cjamp | Valor |
---|---|
Descrizion | Patrimonio zootecnico e disponibilità alimentari : una stima delle calorie di origine animale nel Friuli di fine Settecento/ Alessio Fornasin. - [S.l. : s.n., 2005?]. - [55]-84 p. : ill. ; 25 cm |
Notis |
Estratto da: Rivista di storia dell'agricoltura, a. 45., n. 1 (giugno 2005)
|
Autôrs |
|
Sogjet | |
Classificazion | |
Paîs | |
Lenghe | |
ID schede | 51325 |
Slargje la ricercje de opare
Dutis lis copiis
Biblioteche | Inventari | Colocazion | Si pues / No si pues prestâ | Stât | Prenotazions |
---|---|---|---|---|---|
Sede di Udine | 23187 | MISC FRI M/26 | Dome consultazion | Su la scansie | Nissune |