La cucina con le erbe : aromi e sapori del Friuli Venezia Giulia
Udine : Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia, 2010
Cjamp | Valor |
---|---|
Descrizion | La cucina con le erbe : aromi e sapori del Friuli Venezia Giulia / a cura di Gilberto Marzano. - Udine : Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia, 2010. - 71 p. : ill. ; 24 cm. - (Quaderni dell'Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia ; 7) |
Golaine | |
Numars |
|
Autôrs | |
Sogjet | |
Classificazion |
|
Lûc di publicazion | |
Editôr | |
Paîs | |
Lenghe | |
ID schede | 16263 |
Slargje la ricercje de opare
Dutis lis copiis
Biblioteche | Inventari | Colocazion | Si pues / No si pues prestâ | Stât | Prenotazions |
---|---|---|---|---|---|
Sede di Udine | 16677 | F 641.5 MAR | Ametût al prestit | Su la scansie | Nissune |
Sede di Gorizia | 1744 | 641.5 MAR | Ametût al prestit | Su la scansie | Nissune |