Libri Libri

La cucina con le erbe : aromi e sapori del Friuli Venezia Giulia

Udine : Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia, 2010
Cuviertine La cucina con le erbe : aromi e sapori del Friuli Venezia Giulia
Copiis: 2
Prestits: 0
Prenotazions: 0
Cjamp Valor
Descrizion La cucina con le erbe : aromi e sapori del Friuli Venezia Giulia / a cura di Gilberto Marzano. - Udine : Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia, 2010. - 71 p. : ill. ; 24 cm. - (Quaderni dell'Ecoistituto del Friuli Venezia Giulia ; 7)
Golaine
Numars
  • ISBN: 88-902283-6-9
  • ISBN: 978-88-902283-6-0
Autôrs
Sogjet
Classificazion
  • 641.594539 - Cucina tipica di specifici ambienti geografici, cucina etnica. Friuli Venezia Giulia
Lûc di publicazion
Editôr
Paîs
Lenghe
ID schede 16263
Slargje la ricercje de opare
Slargje la ricercje dai autôrs
Marzano, Gilberto
Dutis lis copiis
Biblioteche Inventari Colocazion Si pues / No si pues prestâ Stât Prenotazions
Sede di Udine 16677 F 641.5 MAR Ametût al prestit Su la scansie Nissune
Sede di Gorizia 1744 641.5 MAR Ametût al prestit Su la scansie Nissune