Talian
Furlan
Ricercjis
Semplice
Avanzade
Indiçs
Titui
Autôrs
Sogjets
Colezions
Classificazions
Editôrs
Ricercjis speciâls
Libri moderni
Libri antîc
Materiâl musicâl
Materiâl cartografic
Materiâl grafic
Materiâl filmic
Informazion
Login
I miei libris
Ricercjis fatis
Biblioteche
Catalic di consultazion (OPAC)
Notiziis cjatadis
Sielç ancje:
ducj chescj filtris
Sogjet
:
Culinaria - Impiego [di] Carne di suino
Notiziis cjatadis:
2
Ordene par:
Titul
Titul
Prins mitûts dentri
Ultins mitûts dentri
Autôr
An di publicazion in cressi
An di publicazion in calâ
Filtri
Salve la ricercje
Titul analitic
I crafúz.
In: Sot la nape, a.11, n.4 (ottobre-dicembre 1959)
Gjestìs preferîts
Titul analitic
La preparazione delle carni di maiale
/ Giuseppina Antonini Perusini
Precede il tit.: Gastronomia friulana. - In: Sot la nape, a. 9, n. 4 (ottobre-dicembre 1957)
Gjestìs preferîts